CONDITII GENERALE DE GARANTIE

Furnizorul garanteaza produsele produsele sale impotriva oricaror defectiuni datorate defectelor de material sau productiei. Garantia implica repararea sau inlocuirea produselor defecte conform termenelor si conditiilor specificate mai jos:

- toate reparatiile din perioada garantiei sunt efectuate in atelierele furnizorului.;

- garantia acopera piesele, manopera efectuata de departamentul post-vanzare si costul returnarii produsului clientului;

- in concordanta cu politica lui de continua imbunatatire a produselor pentru a satisface cerintele clientilor si dezvoltarea tehnologica, exista posibiltatea ca furnizorul sa upgradeze sau sa intrerupa productia de modele prezente in catalog fara a atrage asupra sa obligatia de a repara produse sau echipamente vandute anterior;

- acele articole care nu mai sunt incluse in oferta se vor inlocui atunci cu un produs echivalent tehnic sau se va emite un aviz de plata.

 

Conditii generale de aplicare

Daca nu este altfel specificat, garantia se aplica tuturor produselor intrebuintate in conditii normale. Garantia nu acopera urmatoarele:

  • Uzura normala - inclusiv uzura rezultata prin folosirea produselor in alte scopuri decat celor pentru care au fost concepute sau folosirea lor altfel decat prevederile manualului de utilizare, uzura datorata suprasolicitarii produsului peste parametrii normali de functionare specificati in documentele ce insotesc produsul sau in standarde internationale, neglijenta sau intretinerea inadecvata a produselor.
  • Modificari sau reparatii - efectuate in alta parte decat in cadrul departamentul de service post-vanzari al furnizorului, chiar daca acestea aparent nu influenteaza semnificativ calitatea sau starea produselor.
  • Utilizarea incorecta: lovire, zgariere, functionarea in conditii neadecvate ( temperaturi, presiuni si tensiuni de alimentare necorespunzatoare, umiditate ecesiva, praf, agenti chimici, instalare incorecta, interventii necorespunzatoare asupra produselor, subansamblelor sau accesoriilor in timpul functionarii)
  • Fenomene naturale - foc, inundatii, descarcari electrice, etc.

Perioada de garantie intra in vigoare de la data achizitionarii produselor. O copie a facturii si a certificatului de garantie care fac dovada datei achizitiei de la furnizor sunt necesare in eventualitatea unei reclamatii in timpul garantiei. In cazul unor produse tehnice acoperite de o garantie limitata, acestea vor fi returnate cu mentionarea seriei care este indicata pe produs. Dupa perioada de garantie sau atunci cand repararea produsului nu face obiectul garantiei, in eventualitatea in care se poate efectua o reparatie, aceasta se va realiza doar dupa acceptul clientului privind costurile de reparatie. Acordarea garantiei implica doar repararea/inlocuirea produsului, nu si alte despagubiri, indiferent de natura acestora.

Garantia - scule de mana

Toate produsele sunt supuse termenilor de garantie si vor fi reparate sau inlocuite gratuit daca nu reusesc sa ofere servicii satisfacatoare datorita defectelor de fabricatie sau a materialelor constructive. Pentru a beneficia de serviciul de garantie, produsele trebuie sa fie returnate la sediul nostru impreuna cu dovada de cumparare. Garantia nu se aplica in caz de uzura normala a produselor, precum si repararea sau inlocuirea gratuita nu vor fi efectuate in cazul in care examinarea elementelor defecte arata ca obiectele au fost supuse unor utilizari inadecvate, care includ - dar nu se limiteaza la - abuz, accident, modificare, manipulare, suprasolicitare, lipsa de intretinere si depozitarea in medii cu grad mare de coroziune. Cheile dinamometrice mecanice beneficiaza de o perioada de garantie de 2 ani. Cheile dinamometrice electronice, electrice, penumatice, hidraulice beneficiaza de o perioada de garantie de 1 an. 

Garantia - instrumente, aparate de masura si control

Nu se acorda garantie, in special, in urmatoarele cazuri: utilizare necalificata sau necorespunzatoare, instalare/montare incorecta de catre cumparator sau tert, uzura normala sau distrugere, intretinere inadecvata, inscriptionarea produselor folosind orice tehnica de inscriptionare ( gravare mecanica, laser, etc), ultilizarea altor acumulatori (baterii) decat cei recomandati, sau utilizarea de acumulatori (baterii) uzate. In cazul in care cumparatorul sau o terta persoana neautorizata repara produsele cumparate, acestea isi pierd garantia. Produsele defecte trebuie trimise inapoi la furnizor impreuna cu o copie a facturii si un proces verbal care sa contina detalii despre defectiunea aparatului/instrumentului.

Alte perioade de garantii

- GECHTER - prese mecanice si hidro-pneumatice: 2 ani

- GKS-PERFEKT - sisteme de ridicat si transport utilaje: 2 ani ( cu exceptia rolelor din componenta carucioarelor de transport)