ETALONAREA cheilor dinamometrice

 

Va putem oferi urmatoarele servicii de etalonari:

 1. etalonari in laboratorul DELTA TEST acreditat RENAR conform ISO 17025 pentru chei dinamometrice mecanice in gama 4 – 1000 Nm si in laboratorul GEDORE Germania pentru chei dinamometrice mecanice in gama 0,2 – 3000 Nm, chei dinamometrice electronice si dispozitive de testare a momentelor de torsiune in gama 0,2 – 3150 Nm (marci proprii).

2. etalonari in laboratorul Gedore acreditat DakkS (DKD), monitorizat si autorizat de Institutul Federal Tehnico-Fizic (PTB) din Braunschweigh. Acest lucru permite verificarea si calibrarea cheilor dinamometrice mecanice in gama 0,2 – 1000 Nm precum si a cheilor dinamometrice electronice si a dispozitivelor de testare a torsiunii in gama 2 – 1000 Nm in conformitate cu specificatiile DakkS-DKD-R 3-7, DakkS-DKD-R 3-8, DIN EN ISO 6789. Avantajul calibrarii DAkkS este trasabilitatea directa la standardul national german si un minim absolut al incertitudii de masurare. Acest tip de test permite si calibrarea altor marci de instrumente in laboratorul GEDORE. Compania GEDORE este certificata DIN EN ISO 9001, asadar se afla sub rezerva normelor de management trasabile echipamentelor de testare.

 

Daca reparatia sau calibrarea nu este posibila datorita vechimii, deteriorarii sau a modelului cheii dinamometrice veti fi informat despre acest lucru iar produsul va fi returnat in acelasi conditii in care a fost receptionat.

ETALONAREA calibrelor filetate si netede (LISE)

Oferim servicii de etalonari pentru orice tip de calibru comandat la noi. Calibrele sunt verificate la 20 ±1°C si umiditate relativa de 50 ±5 RH folosind instrumente direct identificabile la standardele internationale. Pentru aceasta trasabilitate, toate instrumentele sunt etalonate in mod regulat de catre laboratoare nationale de fizica (NPL). 

Mai multe informatii puteti vizualiza pe www.calibre-filetate.ro