Bowers Metrology
Bowers Metrology

Recunoscut pe plan mondial ca cel mai important producator al aparatelor de masura pentru alezaje, Bowers Metrology continua sa fie lider in masurarile interioare. Gama instrumentelor de masurare de precizie Bowers Metrology este prezenta in mai mult de 50 de tari, pe 6 continente, sustinuta de o retea de agenti exclusivi. Marca Bowers este puternica in intreaga lume si este considerată a fi cea mai calitativa in instrumente de masurare.
Gama principala de produse Bowers este axata pe echipamente de masurare pentru interior, in special micrometre pentru alezaje si micrometre de interior - atat mecanice cat si electronice. Gama principala de produse include: micrometre pentru alezaje Bowers XT , XT analog, XT digital Xtreme, XT Holematic si ceea ce este recunoscut ca standardul "Gold" al micrometrelor pentru alezaje este micrometrul electronic Ultima. Noul micrometru pentru diametre mici MicroGauge, micrometrul cu parghie XTL si micrometrul pentru diametre mari XT500 extind aceasta gama.

Fervi
Fervi

Cu forta unui grup care creste si ii ajuta pe ceilalti sa se dezvolte, astazi Fervi este un lider consacrat in domeniul MRO (materiale, reparatii si operatii), iesind in evidenta ca o firma solida, fiabila si competitiva, un reper pe scena europeana pentru proiectarea, fabricarea si aprovizionarea masinilor, uneltelor si echipamentelor care respecta cele mai stricte criterii de calitate si fiabilitate. Fervi este o companie aflata intr-o evolutie constanta si cu o abordare „orientata catre client”, destinata sa ofere mereu cele mai bune produse si cele mai bune servicii pentru profesionistii din industrie, ateliere auto si mecanice.

Gechter
Gechter

Inceputa ca o afacere de familie in 1952, productia de prese purtand emblema GECHTER a devenit o poveste de succes. Diversificarea continua a gamei, cresterea gradului de inteligenta si experienta inglobate in presele fabricate in vecinatatea Nürnbergului au impus produsele GECHTER ca o solutie demna de luat in seama chiar de catre giganti ai industriei europene si mondiale.

Gedore
Gedore

In 1919 la Remscheid – Germania, fratii Dowidat deschideau prima lor fabrica, punand astfel piatra de temelie a companiei GEDORE. Dupa 85 de ani de activitate neintrerupta, compania reprezinta astazi unul din cei mai mari producatori mondiali in domeniul sculelor de mana. De la micile ateliere si pana in industria aeronautica, sculele GEDORE si-au dovedit clasa oriunde exista o problema tehnica de rezolvat.

GKS-Perfekt
GKS-Perfekt

De peste 30 de ani, firma GKS – PERFEKT Hebe und Transportgeräte din Fellbach – Germania are un program performant pentru tot ce inseamna aparate de ridicat si de transportat. Cricurile hidraulice si sistemele de transport cu role GKS rezolva orice problema legata de ridicarea si mutarea utilajelor grele si nu numai. Competenta, experienta si materialele deosebite folosite la confectionarea rolelor asigura solutia ideala de a transporta usor si in modul cel mai economic greutati de pana la 200 de tone.

Hazet
Hazet

Compania HAZET a fost infiintata in anul 1868 de către Hermann Zerver. Denumirea marcii „HAZET” isi are radacinile in initialele fondatorului sau, unde „H” (HA in limba germana) reprezinta Hermann si „Z” (ZET in limba germana) pentru Zerver. HAZET este acum o afacere de familie din a cincea generatie.

HelixWay
HelixWay

HelixWay este marca inregistrata a companiei GERO TOOLS in Uniunea Europeana. Cu o experianta de 20 ani in domeniul calibrelor filetate si netede ( lise) oferim clientilor nostri o gama foarte mare de calibre, contracalibre Master sau de uzura pentru majoritatea filetelor ( ISO Metric, Unified, BSW/BSF, BA, BS Cycle, BS Conduit, Pg, BSP ( R / G ), Trapezoidal, Acme, Sub Acme, Buttress, NPT, NPTF / PTF etc.

De asemenea oferim servicii de etalonare in regim acreditat atat prin laboratorul nostru DELTA TEST cat si prin laboratoarele partenerilor nostri din strainatate.

Kemet
Kemet

Din anul 1938 Kemet este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de produse pentru lepuire si finisare, cu nivel tehnologic ridicat, de precizie. Compania ofera paste si solutii diamantate, masini si echipamente, accesorii diverse precum si solutii tehnice / testari gratuite pentru mostre de materiale. Solutiile tehnice si produsele oferite sunt destinate metaolgrafiei, tuturor ramurilor industriale, laboratoarelor precum si in domeniul geologiei.

LMT Fette
LMT Fette

Compania LMT TOOLS este unul dintre cei mai importanti producatori de scule aschietoare si scule de prelucrare prin deformare plastica. Inventatori ai sistemului de prelucrare prin deformare plastica la rece a filetelor, pe masini unelte clasice sau cu comanda numerica, compania ofera producatorilor din intreaga lume solutia cresterii productivitatii operatiilor de filetare sau canelare exterioara, concomitent cu realizarea unor filete sau caneluri cu proprietati mecanice superioare fată de cele prelucrate prin aschiere.

Martor
Martor

Avand sediul in orasul german Solingen, vestit pentru calitatea lamelor din otel si a sculelor produse aici, firma MARTOR KG si-a inceput activitatea ca furnizor de lame de ras pentru armata germana in anul 1940. Dupa cel de-al doilea razboi mondial, fondatorul sau, E.H. Beermann diversifica productia companiei sale, anticipand oarecum marele boom al conceptului Do-It-Yourself care a prins viata in anii 60 si a asigurat succesul ulterior si prosperitatea companiei si brandului "Martor". In 1976, firma MARTOR devine prima companie care aduce pe piata cuttere cu lama retractabila (Martor Safety), cu un inalt grad de siguranta in utilizare, certificat ca atare de autoritatea germana in domeniu - TÜV. Dezvoltand conceptul Martor Safety, compania germana are astazi in productia curenta 270 de modele diferite de cuttere, cu peste 300 de tipuri de lame, grupate in 7 mari categorii, in functie de zona de utilizare.

Vogel
Vogel

VOGEL Germany GmbH & Co. KG reprezinta furnizorul aparatelor de masură si control distribuite in Romania de Gero Tools Sibiu. Cu o experienta de peste 50 de ani, VOGEL ofera o gama completa de produse in domeniul asigurarii calitatii si controlului, produse certificate DIN EN ISO 9001. Aparatele de masura si control, dezvoltate de VOGEL in mai multe variante (Blue Line, Silver Line, Digi Plus Line, etc.), asigura un raport calitate-pret optim pentru cele mai diferite tipuri de activitati industriale.